Call us toll free: +1 800 789 50 12
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

O nama

Povijest poduzeća i planovi za budućnost

Tvrtka Ti KEM d.o.o. osnovana je 1994.g. Glavna djelatnost je trgovina i distribucija kemijskih sirovina za razne industrije, od industrije boja i lakova do građevinske, detergentske, farmaceutske, kozmetičke, kožarske, gumarske, auto industrije i mnoge druge.
Ime tvrtke Ti KEM je proizašlo od skraćenice Titan Kemija, jer je titan dioksid (TiO2) od početka bila sirovina na kojoj se baziralo poslovanje Ti KEM-a. U početku poslovanja prihod od prodaje titan dioksida je činio više od 50% prihoda, a danas nakon 20 godina poslovanja i diversifikacije poslovanja čini oko 15% prihoda. Prvi principal koga je Ti KEM zastupao na Hrvatskom tržištu je bila grupacija AGROFERT iz Češke. Tijekom godina zbog svoje dobre reputacije se popis principala širio. Danas tvrtka Ti KEM je ekskluzivni zastupnik slijedećih tvrtki za hrvatsko tržište i tržište regije: PRECHEZA, ADD-APT, ADEKA, ARCH-LONZA, BEROLAN, GRAF, JELU-WERK, LAPROCHIMIDE, LAVIOSA, MATERIAL VEGYPARI, NEWCHEM, S.C.CHEMITRADE, SYNTHESIA, TPV, XYNTRA, SOVITEC, JANSSEN PMP
Sveukupno na skladištu držimo oko 300 raznih kemijskih sirovina raznih proizvođača.

2005. godine Uprava Ti KEM-a je donijela odliku o agresivnijem širenju poslovanja na okolne države. Slijedom toga je otvorena tvrtka Ti KEM Hungary sa skladištem u Budimpešti za opskrbu dijela država istočne Europe koje su unutar Europske Unije. Sa toga skladišta se opskrbljuju tvrtke iz Mađarske, Češke, Slovačke, Poljske, Ukrajine i Rumunjske. Također su organizirani distribucijski centri u suradnji sa lokalnim tvrtkama u Federaciji BiH te u Srbiji. Hrvatsko i slovensko tržište kao i skladišta u Federaciji BiH i Srbiji opskrbljujemo kroz skladište u Zagrebu.
Ulaskom Republike Hrvatske u zajednicu Europske Unije otvorilo je vrata poslovanja Ti KEM-u za puno lakše, brže i efikasnije upravljanje zalihama i učinkovitiju isporuku proizvoda krajnjim kupcima.
Izvoz Ti KEM-a se povećao za 300% u 2013. godini i tvrtka ne misli na tome stati.

Tvrtka Ti KEM je od osnivanja u privatnom vlasništvu obitelji Kustec, današnja vlasnička struktura je Boris Kustec 66,66%, Filip Kustec 33,33%.
  • Filip Kustec
  • Marin Cetina
  • Nikolina Rončević
  • Miro Smerdelj
  • Ranka Ulemek
  • Karolina Ložnjak